En dag på Nynorskens hus

I høst gjennomførte vi vårt første ungdomsprosjekt sammen med Nynorskens hus. KRANTZcellist og komponist Gregor Riddell gjorde en musikkworkshop mens andre instruktører jobbet med poesi, dans og drama. Det hele resulterte i forestillingen "En dag på Nynorskens hus" hvor publikum vandret fra rom til rom mens nye opplevelser lurte rundt hvert hjørne.

Nå er arbeidet igang med et nytt og mer omfattende prosjekt, også denne gang i samarbeid med Nynorskens hus. Gregg leder den musikalske utviklingen men denne gangen involveres også flere av KRANTZmusikere underveis. Resulatet blir en forestilling som vises 29. mai på Nynorskens hus. Vi gleder oss!

Ny konsertserie i Oslo

Velkommen til KRANTZ. 

KRANTZ er en ny konsertserie på Nynorskens hus i Oslo som drives av Torun Sæter Stavseng og Mathias Susaas Halvorsen. Konsertene presenterer kammermusikk i alle sjangre med publikum så tett på musikerne som mulig. Hver KRANTZkonsert skal være en sterk, direkte og kompromissløs musikkopplevelse. 

I tillegg til konserter driver KRANTZ også arbeid med barn og unge, institusjonskonserter og mye annet. Mer info om alt KRANTZ holder på med dukker opp her etterhvert. 

Vi gleder oss veldig til vår aller første konsert noensinne som finner sted 19.03.2016. Sjekk ut fullt program m.m her.